Bestaan

2Koningen 15:32-38. Welke duistere bolwerken blijven er in jouw leven bestaan, wil je er vanaf en wat moet je daarvoor doen?

32 ‭‭Jotam, de zoon van Uzzia, werd koning van Juda in het tweede regeringsjaar van koning Pekach van Israël, de zoon van Remaljahu.‭ 33 ‭‭Hij was vijfentwintig jaar oud toen hij koning werd. Zestien jaar regeerde hij in Jeruzalem. Zijn moeder was Jerusa, de dochter van Sadok.‭ 34 ‭‭Hij deed wat goed is in de ogen van de ‭HEER‭ en volgde in alle opzichten het voorbeeld van zijn vader Uzzia.‭ 35 ‭‭Toch bleven de offerplaatsen bestaan en bleven de Judeeërs daar offers brengen en wierook branden. 
‭Het was Jotam die de Bovenpoort van de tempel van de ‭HEER‭ bouwde.‭ 36 ‭‭Verdere bijzonderheden over Jotam zijn opgetekend in de kronieken van de koningen van Juda.‭ 37 ‭‭Het was in die tijd dat de ‭HEER‭ voor het eerst koning Resin van Aram en koning Pekach van Israël op Juda afstuurde.‭ 38 ‭‭Toen Jotam stierf, werd hij begraven bij zijn voorouders in de Davidsburcht. Zijn zoon Achaz volgde hem op.‭ 

Here Jezus, neem mijn leven, ik leg alles voor U neer.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Lijntje naar boven

Strijd

Omgaan met weerstand